maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pientä sievää

Töihin pieniä varpaita lämmittämään valmistui muutamat sukat. Junasukat pääsivät puikoille ensimmäistä kertaa ja varren pituus herätti hieman hilpeyttä. Tulee oikein stay upit vastasyntyneelle, mutta pysyvätpähän vilkkaimmankin potkijan jaloissa.
Aina yhtä ihana Novitan vauvan tossujen ohje ei vain takerru neulojan päähän, joten näistä tuli hieman mukaellut. Perinteiset villasukat valmistuivat ala-asteen käsityötunneilla mieleen painuneesta ohjesta, tosin ilman kaksinkertaista kantapäätä. Lankana oli Novitan Nalle Colori ja 80g sitä taisi kulua.



Neiti Melkein Eskarilainen halusi äidin 1000-palaisen projektin innoittamana oman palapelin. Yhteistuumin käytiin ostamassa Lumikki-aiheinen 104 palan palapeli. Valmistauduin henkisesti monen päivän projektiin turhautumisitkuineen ja lentävine paloineen (mikä siis itsellä on meneillään sen 1000 palan kanssa...), mutta neitipä istui pöydän ääressä reilun puoli tuntia ja homma oli sitä myöden selvä! Melkein kuuden vuoden jälkeen tuli taas opittua uutta jälkikasvusta; pitkäjänteinen ja järjestelmällinen. <3


1 kommentti: