keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Tunnustuksia


Aiemmin mainitsemani Pirkon huhuilu oli tunnustus, jota lie tarkoitus jakaa eteenpäin. Vihreä bloggaaja ei ihan heti näihin juttuihin pääse kiinni. Tarkemmin asiaan perehdyttyäni jaan tunnustuksen eteenpäin sen suuremmitta selityksittä. :)
 
 
Näille kaikille on yhteistä se, että mieleni sykähtää iloisesti syötteenlukijan ilmoitettua uudesta postauksesta. Ideoita, taitoa, loistavaa ulosantia, upeita kuvia jne.
 
 

 
Sitten vähän erilaisiin tunnustuksiin. Neulominen on alkanut taas maistua ja kiitos siitä kuuluu tallentavalle digiboksille. Syksy tuli ja sarjat alkoi. Mitä olisikaan lasten nukkumaanmenon jälkeen ilta ilman Forrestereita, Newmaneja, Emmerdalea, Frasieria, Frendejä ja kaikkia muita, joita ilman saattaisin itse mennä nukkumaan jo ennen puolta yötä? Isoveljestä puhumattakaan?! Ylpeänä (/nolona) tunnustan seuraavani kaikkia sarjoja, joiden katsomisessa ei tarvita muuta kuin silmiä. Ajatukset voi kohdistaa käsitöihin.
 
 
Mutta siis valmistakin on tullut. Vuoden tavoitteeni on ollut lankavaraston vajentaminen. Alkuperäisestä kahdeksan kilon varastosta on pian kolmisen kiloa vajentunut, eikä uusia hankintoja (juurikaan) ole tullut tehtyä.
 Loput Novitan bambulangat muovautuivat virkkaamalla ja neulomalla 
eri kokoisiksi ja -näköisiksi tiskiräteiksi.                                                                                                                                                          
 
 
 
                                                                                                                                                                        
 
Vielä kun näitä raaskisi alkaa käyttämään...
 

 
Lankaa kului 200g ja käytössä taisi olla 3½ puikot ja koukku. Meillä on aina ollut käytössä Viledat, Wettexit ym., mutta bambun antibakteeriset ominaisuudet ja huima imukyky saivat nyt kokeilemaan tätäkin uutuutta. Voihan olla, että käyttökokemukset tuottavat itselle pettymyksen, mutta aina voi kääriä kerran käytetyn tiskirätin pakettiin ja antaa joululahjaksi! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti