keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tarjolla lämmintä kättä

Valmistuuhan täällä jotain vaikka päivitykset vähän venähtää. Kamera temppuilee, kuvien siirto koneelle ei onnistu ja pikkuiset sormet olisivat auttamassa näppäilyssä. Valokuvat on luokattoman huonoja, kännykkäkameralla otettuja. Kaapista löytyy ihan kelvollinen digijärkkäri, mutta sen käyttö jää turhautumisen puuskassa vähiin. Tarvitsisin kädestä pitäen -opetusta aukkojen ym. säätämisessä. Kokeilemalla ei tällä pitkäjänteisyydellä valmista tule.
 
Nyt lankavarastoissa tuhoamisvuorossa on Novitan Nallet. Kämmekkäitä valmistuu tasaiseen tahtiin pari/ilta mikäli telkkarista tulee mieluisaa (ja mielellään kotimaista) ohjelmaa. En käsitä ihmisiä, jotka voivat neuloa katsomatta käsiinsä vähän väliä! Tai niin, voinhan itsekin, mutta tuloksena on useita karanneita silmiä ja virkkuukoukulle töitä. Toisaalta ulkomaisia sarjoja katsellessa kielitaito on testauksen alla. Ystäväni Kauniit ja rohkeat puhuvat niin selkeää engelskaa, että siitä syystä sarja on ihan must neulovalle katselijalle! ;)
 
Nallesta siis alla olevat kämmekkäät, helpolla 2o2n -kaavalla, sopivaan kohtaan peukalon aukko ja koristeeksi ainoa virkattu kukkanen, jonka osaan ilman suurempia ongelmia. Kukkasen keskelle nappi kirpparilta. Tylsää, mutta tehokasta. Nämä ovat menossa tokaluokkalaisen koulun joulumyyjäisiin tarjolle.
 

 
 
 
Kotijoukoillekin piti tehdä omansa Tallinnasta aikanaan tuodusta alpacasta, raidat ja kukkanen nallesta. Eskarilainen tykkää ja harmittelee kun ilmat on niin kylmät, etteivät nämä yksinään riitä-
 
 
 
Tokaluokkalaiselle säädettiin hieman erilaiset, ei hyvät, mutta menettelee.

 
 
Miksi kämmekkäitä eikä lapasia, jotka olisivat ehkä käytännöllisemmät? Siksi kun mä en osaa! Peukalosta tulee aina muotopuoli, liian suuri tai niin tiukka, että sormessa ei pääse veri kiertämään. Nämä yhdet lapaset tein kaksinkertaisesta Woolista ja arvatkaapas miksi niistä on kuvattu vain selkäpuoli..?

 
 
Nuori isäntä sai sukat kaksinkertaisesta Dropsin Baby Merinosta. Nämä on paksut ja lämpimät, mutta harmillisesti eivät mahdu meidän nykyisiin kenkiin. Ei muuta kuin saapasostoksille!

 
Täällä vietetään kuumepäivää pienen miehen kanssa. Kerrankin sisällä ollessa vauhti on hieman matalampi kuin normipäivänä. Paljon syliä ja hellyyttä, sillä me pärjätään molemmat. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti