torstai 21. kesäkuuta 2012

Karkkimatto ja mööbleerausta...

Niskajumi on vihdoin voitettu ja pääkin alkaa tuntua omalta. Kiitos kuuluu ammattitaitoiselle hierojalleni ja valtavalle itsekurille, jonka ansiosta neulepuikot on visusti pysyneet laatikossa!

Käsityörintamalla on vihdoin valmistunut jotain. Sain vanhat Novitan Malibut käytettyä tähän napsahtelevaan KaRkKiMaTtOoN, johon idea tuli kuopuksen kummitädiltä. Idean alkuperäinen matto oli tehty ompelemalla, mutta päätin hyödyntää jämälankavarastoani. Onneksi sisäinen hamsteri on käskenyt säästää kasan pilttipukkeja kansineen. Purkit lähtivät lasinkeräykseen, mutta kannet pantiin uusiokäyttöön. Päällystin pilttipurkkien kannet virkkaamalla ja lopulta pitkän sommittelun ja suunnittelun jälkeen ompelin palat takapuolelta yhteen. Kieltämättä aika hauska stepata tämän päällä kun jalkojen alla napsahtelee. Vapaaehtoisia testaajia pitää vähän hillitä, että matto jaksaa vielä napsua lahjasaajankin varpaiden alla...


Putkisukat valmistuivat jo alkukesästä, mutta kuvat löytyivät kamerasta vasta nyt. Tykkäsin hurjasti sukan kuviosta, mutta kantapäättömyys ei oikein iske. Tosin se hyvä puoli näissä on, että menevät sekä äidille että tyttärelle. Itselle oli tarkoitus nämä tehdä, mutta esikoinen ihastui ja otti itselleen unisukiksi.Putkisukat
Ohje: Novitan sukkalehti
Lanka: Novita Nalle 100g
Puikot: 3½


Meillä mööbleerattiin. Olen aina tykännyt siirrellä huonekaluja ja välillä vaihdella huoneidenkin paikkoja, mutta tällä kertaa mööbleerattiin pihalla ja isännän aloitteesta. Leikkimökki on seistä töröttänyt pihalla hiekkakukkulan päällä seitsemän vuotta ja nyt muutama metri sen takaa paljastui kaadetun metsän kätköistä juuri mökin kokoinen paljas kallio. Sinne pienen koivun viereen tuo möksä sopii kuin nenä päähän, toivottaa pihalle tulijat tervetulleeksi.

Juhannusta vietetään perheen kesken omalla kesäkeitaalla grillauksen, saunomisen ja lasten osalta uimisen merkeissä. Ehkäpä käydään tyttöjen kesken ne seitsemän erilaista kukkaa tyynyt alle hakemassa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti