tiistai 12. helmikuuta 2013

Unohdus

Lakananvaihdon yhteydessä petauspatjan alta löytyi tällainen. Hetken aikaa jouduin mietiskelemään mitä-missä-milloin, mutta jo alkoi valjeta. Viimeisen huivi-innostuksen tuotteen ohje löytyi netistä ja taas vajeni lankavarasto. Tällä kertaa käyttöön pääsi kirpparilta aikanaan halvalla ostettu Novitan ikivanha puuvillasilkki. Tämä on edellisiä huiveja pienempi ja saattaapi päätyä ihan omaan käyttöön. Yhtään en muista minkälainen ohje oli, mutta ei lienee liian vaikea, koska huivista tuli valmis. :) 


Minttumaari
Lanka: Novita Puuvillasilkki 125g
Puikot: pyöröpuikko 3,5mmMeillä kotona on olotila kutakuinkin tällainen. Kaikki lapset ovat enemmän tai vähemmän alkavan/ohimenevän influenssan vallassa. Tokaluokkalaisen koulusta oli eilen 2/3 oppilaista ja opettajista sairaana, joten jonkinasteisesta epidemiasta voi varmaan jo puhua. Toki oppilaita koulussa on yhteensä vain 30.

 Itse kuullostelen niskakipuani ja mietin johtuuko se alkavasta taudista vai kyseenalaisista keinoistani poistaa vettä korvasta. Aloitin aikuisten uintitekniikkakurssin ja joka kerta uimisen jälkeen kärsin pari päivää täysin lukossa olevasta korvasta. Kaikentietävä google neuvoi oivan konstin vaivan poistamiseksi ja emäntähän teki työtä käskettyä. Korva aukesi, mutta niska ei tykännyt ja lapsetkin vähän kummastelivat kun äiti hakkaa päätä tyynyyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti