perjantai 1. helmikuuta 2013

Magic loop

Vanha ja vielä vanhempi koira oppivat viikonloppuna istumaan kun mummin kanssa yhteistuumin opettelimme Youtuben suosiollisella avustuksella magic loop -tekniikan. Sen myötä sukkapuikoille sanottiin hei hei ja puikkovarasto laajeni muutamalla piiitkällä pyöröllä. Kaapeleiden taipuisuudessa on näköjään suuria eroja ja tällä hetkellä suosikkini ovat Prymin pyöröt, joita onnekseni löytyi Prismasta. Tosin 120cm kaapelia en sieltä löytänyt, mutta taipuu nuo satasetkin riittävän suurelle lenkille.

Opettelun tuoksinassa syntyivät mummin puikoilta sukat kuopukselle ja itseltäni eskarilaiselle. Sukat tehtiin suosiolla yksi kerrallaan varresta aloittaen. Ei sentään liikaa uutuuksia yhdellä kertaa! Haastoin itseni kokeilemaan kahden neulomista samaan aikaan, mutta suosiolla jätin vielä kantapään tekemättä eli säärystimethän niistä tuli. Alun manaamisen ja lankasotkun jälkeen varsi lähti muodostumaan ja voi kuinka oli kivaa! Tokaluokkalainen tykästyi säärystimiinsä ja taas oli äiti tyytyväinen.
 Seuraava kokeilun paikka on kahden sukan neulominen yhtäaikaa kärjestä aloittaen. Sitä ennen lepuutan hermoja ja virkkaan patalappuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti